Підприємці Заболотівщини відзначили призерів чемпіонату Європи

  • 460

Фото без описуП’ятого червня, у приміщенні Заболотівської селищної ради, за участю  Заболотівського селищного голови Петра Маліборського,  депутата Івано-Франківської обласної ради  Романа Білика та підприємців Заболотова відбулася зустріч з призерами Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед дорослих — Андрієм Джелепом з с. Тулуків та Ігорем Никифоруком з с. Трійця, а також заслуженим  тренером України і наставником титулованих спортсменів  Іваном Курилюком.

Хлопці розповіли про запеклу боротьбу, яка точилася на борцівському килимі з сильними суперниками у квітні, в м. Варшава, де відбувався чемпіонат Європи з вільної боротьби серед чоловіків, на якому Андрій Джелеп став срібним призером, а Ігор Никифорук — бронзовим призерами. Як  розповіли  борці, які навчаються  в Академії  боротьби   Прикарпаття імені Василя Федоришина, студенти ПНУ, чемпіонат Європи продемонстрував багату на емоції, яскраву і безкомпромісну гру, котра  подарувала українським вболівальникам море приємних емоцій.  Про  підготовку Андрія Джелепа  та Ігоря Никифорука до змагань розповів їхній тренер Іван Курилюк.

Зі словами подяки та шани до борців звернувся селищний голова Петро Маліборський, який відзначив вагомий здобуток Андрія та Ігоря  для України та Коломийського району зокрема, адже ці талановиті хлопці входять доТОП-10-и у своїх вагових категоріях Світового рейтингу.

 Підприємці Заболотівщини подарували хлопцям грошові премії, а також подякували за вагомі досягнення, бо такого високого рівня спортивних здобутків на Покутті ще не було.  Варто зазначити, що за останні роки багато борців, з борцівського клубу «Ластівка», що в с. Джурів отримали звання «Майстра спорту з вільної боротьби», серед яких четверо стали Майстрами спорту міжнародного класу, а  за цими досягненнями стоїть колосальна праця, як самих борців, так і їхніх тренерів!

Фото без опису