Соціально виховна робота із суб’єктами пробації

  • 428

Фото без опису24 вересня 2021 року в рамках соціально – виховної роботи з метою розширення обізнаності суб’єктів пробації та сприяння у вирішенні їхніх потреб проведено просвітницько-профілактичний захід спільно з начальником Снятинського відділу ДРАЦС у Коломийському районі Івано-Франківської області Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано Франківськ) Гуцуляк Оксаною, яка розповіла присутнім про безпосередні послуги, які надаються відділом ДРАЦС, у тому числі про порядок отримання повторних свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з державного реєстру актів цивільного стану громадян.

По закінченні заходу, начальник відділу ДРАЦС відповіла на запитання суб'єктів пробації, зокрема присутні цікавилися питаннями державної реєстрації шлюбу та державної реєстрації народження.

 

Також на виконання реалізації індивідуального плану роботи із суб’єктами пробації проведено зустріч лікарем наркологом КНП «Снятинської багатопрофільної лікарні» Снятинської міської ради Боднаром Сергієм. В ході зустрічі  суб’єкти пробації ознайомилися з поняттям залежності та її впливом на людину, фазами і компонентами залежності, а також   прослухали поради лікаря, як її подолати, та в подальшому контролювати емоції та поведінку, щоб зберегти своє здоров’я та не вступити у конфлікт із законом, під впливом згубної звички.

По закінченню зустрічі учасники в індивідуальному порядку змогли поставити питання спеціалісту та отримати вичерпну консультацію.

Фото без опису