Проведено тренінг ГО "Чистий Аркуш" для працівників селищної ради

  • 622

В рамках проведення інформаційної кампанії до Всесвітнього Дня протидії торгівлі людьми, відділом соціального забезпечення та захисту прав дітей селищної ради спільно з представниками ГО «Чистий Аркуш» організовано проведення тренінгу на тему: «Актуальні шляхи вербування українців та українок в ситуації торгівлі людьми. Особливості ідентифікації та надання реінтеграційної допомоги в громадах».

У заході взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів та адміністративних послуг Оксана Прокоп’юк, працівники відділу соціального забезпечення та захисту прав дітей, відділу освіти, молодіжної політики та спорту селищної ради, відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Заболотівської селищної ради.

Під час тренінгу були розглянуті такі питання:

1.Визначення поняття торгівлі людьми.

2.Форми вербування, етапи та види експлуатації.

3.Законодавство в напрямку протидії торгівлі людьми.

4.Відповідальність державних структур та недержавних організацій в напрямку протидії торгівлі людьми.

5.Важливість взаємодії з міжнародними та недержавними організаціями в напрямку превенції та реінтеграції постраждалих від торгівлі людьми.

 

Даний тренінг було проведено з метою попередження, виявлення фактів торгівлі людьми та підвищення обізнаності громадян щодо безпечної міграції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису