«ВАША ОБІЗНАНІСТЬ – ВАША БЕЗПЕКА»

  • 394

Через військові дії мільйони людей виїхали з України в пошуках безпеки, їжі та притулку. 90% з них – жінки та діти. Будь-хто з цих людей може опинитися під загрозою торгівлі людьми, незалежно від соціального статусу, освіти, віку чи статі.

Кампанія «Будьте у безпеці» — це цифрова кампанія з підвищення обізнаності, спрямована на українців у приймаючих країнах, з метою надання їм цільової інформації та порад, які допоможуть захиститися від торгівлі людьми.

Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) та Thomson Reuters з гордістю співпрацюють у кампанії «Будьте в безпеці», щоб надати життєво важливу інформацію та поради, які допоможуть українцям зрозуміти ризики торгівлі людьми і шляхи отримання допомоги.

Нові дані Thomson Reuters і ОБСЄ виявили чіткі сигнали того, що торговці людьми полюють на українців, які рятуються від конфлікту, і що попит на сексуальні послуги онлайн зростає. Цей попит заохочує злочинців заманювати, вводити в оману та примушувати жінок і дітей до надання сексуальних послуг та інших форм експлуатації.

Ця ситуація вимагає негайних дій. Ми всі несемо відповідальність за забезпечення безпеки людей шляхом надання їм інформації, необхідної для прийняття обґрунтованих рішень і отримання допомоги, якщо вона їм потрібна.

У відповідь ОБСЄ та Thomson Reuters ініціювали глобальну кампанію з поширення інформації про торгівлю людьми «Будьте у безпеці» https://www.helpforukrainians.info

Фото без опису