Творчий звіт Троїцького старостинського округу “Свято урожаю”

  • 636

Фото без опису28 жовтня 2018 рокув Троїцькому клубі відбувся творчий звіт Троїцького старостинського округу.Проходив концерт під гаслом Свято урожаю. На даному заході було здійснено  благодійний  збір коштів для підтримки хворих дітей села.

Відкрив урочисту частину концерту в.о. старости Троїцького старостинського округу  Іван Васильович Майгутяк. Концертну програму було розпочато з традиційного замісу та випікання короваю, що супроводжувався піснями та дитячими іграми.

Пісні, танці, комедійні сцени та багато інших цікавих номерів заставили глядачів і плакати і сміятися.

Зі сльозами на очах хвилиною мовчання було вшановано память жертв голодомору.

Нікого не залишив байдужим жіночий вокальний колектив Берегиня”, якіпідсупроводом Петра Медвідчукавиконали ряд пісень, таких як:“А млин крутится, Земля моя, Поле моє,поле” та ін.

Дитячийтанцювальнийколектив“ Цвіт калини зворушив всіх присутніх гарними танцювальними  номерами:“Ой мамо, Люблю Гриця, Князь і царівна. А коли молодь закружляла в Чарівному вальсі то зал подякував їм гучними оплесками.

До слова був запрошений депутат районної ради Василь Миколайович Соник,який ще й прочитав свою власну гумореску. На святі був присутній радник Голови Заболотівської селищної ради ОТГ Василь Степанович Гаврилюк, який щиро подякував завідувачу клубу Дарії Дмитрівні Чорней за змістовно підготовлену концертну програму, депутату Заболотівської ОТГ Василю Миколайовичу Соникуза написання проекту, за  рахунок якого були отримані державні кошти для ремонту приміщення клубу та в.о. старости Троїцького старостинського округу Івану Васильовичу Майгутяку за внесений ним вклад в ремонт клубного приміщення.

На завершення завідувач клубу Дарія Дмитрівна Чорней висловила щиру вдячність всім, хто надав матеріальну допомогу, а саме: о. Василю Гояну, Олександрі Лотоцькій та Галині Горук, завдяки яким було придбано і пошито штори на сцену, закуплено меблі та багато ін..

Усім запрошеним гостям та доброчинцям були піднесені гарні святкові короваї.