В Олешківській гімназії відбулося урочисте відкриття оновленого спортивного залу

  • 592

Фото без описуУ  пятницю 14 грудня в  Олешківській гімназії відбулося урочисте відкриття оновленого спортивного залу. Після капітального ремонту це приміщення стало світлим,  теплим, готовим приймати учнів для занять фізкультурою та спортом по- новому. Особливу увагу  звернено на безпеку життєдіяльності дітей.Сіни обладнано  захисними  панелями , постелено  деревяну підлогу.

Цей день у закладі пройшов під девізом : « Борімося за здорову українську дитину». Відбулася гра  «Що? Де? Коли?» на тему: « У здоровому тілі  -  здоровий дух» . Змагання інтелектуалів, у складі якої були гості та техпрацівники гімназії, в минулому мужні  воїни Збройних Сил,   виграла команда  знавців, з рахунком 6-2.

 І ось, нарешті,  вся шкільна родина та гості завітали до святкового спортзалу. У заході  відкриття взяли участь та виступили з привітаннями : голова Заболотівської селищної ради ОТГ  Іван Дмитрович Танюк, інструктор  по спорту об’єднаної територіальної громади Роман  Максим’юк, сільський староста Микола Левко , приватний підприємець зі Снятина Мирослав Онищук,  учні, вчителі, техперсонал та батьки гімназії.

Фото без опису

Учні , під керівництвом учителя фізичного виховання Василя Гуменюка,  показали  спортивні вміння та досягнення .  Свої спортивні навички продемонструвала НУШ, першокласники зі своєю учителькою Стефюк Н.В. потужно заявили про себе.Натомість від гостей гімназисти отримали цінні подарунки – спортінвентар для проведення занять. Приємним було те, що у цей день учню 8 класу Томяку Сергію було вручено грамоту за зайняте  перше місце зі стрільби серед ЗНЗ громади.

На завершення  директор гімназії подякувала всім, хто приклався до цієї корисної  та благородної справи, якої  чекали всі : за фінансування Заболотівській селищній  раді  ОТГ , постійному меценату  депутату Заболотівської ОТГ  Тимощуку В.В., батькам учнів, які допомогли у придбанні  матеріалів та ремонтних роботах, технічним працівникам гімназії , які виконали всі будівельні роботи. А також висловила слова щирої подяки   гостям за подарунки. Українці! Будьмо здоровими та вершімо добрі справи для дітей!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису