Відбулися сходи громадян в Ганьківському та Шевченківському старостинських округах

  • 621

Відповідно до розпорядження голови Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади 10 лютого 2019 року в Ганьківському та Шевченківському старостинських округах проведено схід громадян з порядком денним: звіт голови та депутатів Заболотівської селищної ради ОТГ за 2018 рік; звіт в.о. старост за 2017-2018 роки; обговорення питання щодо формування плану соціально-економічного та культурного розвитку Заболотівської селищної ради ОТГ на 2019 рік; концертна програма за участю учасників художньої самодіяльності. У даних сходах взяли участь голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, перший заступник голови селищної ради ОТГ Любов Ленькавська,  заступник голови селищної ради ОТГ Павло Книш та начальники відділів апарату Заболотівської селищної ради ОТГ.

Розпочалися збори із звіту голови Заболотівської селищної ради ОТГ Івана Танюка.  Очільник громади  розповів про те, що вже вдалося зробити в 2018 році і про те, що планується виконати цього року. Учасники зборів були активними і виносили на загальне обговорення проблемні питання, основне з яких було ремонт доріг на території старостинських округів.

Виконуючі обов’язки старост Ганьківського та Шевченківського старостинських округів прозвітували про свою роботу на посаді в.о. старости за 2017-2018 роки. Мали змогу і прозвітувати перед жителями округу депутати Заболотівської селищної ради ОТГ за 2018 рік. Також,  обговорили перспективи розвитку старостинськох округів на 2019 рік.

Наостанок жителі та керівництво селищної ради ОТГ мали змогу послухати святковий концерт за участю аматорів та  учасників художньої самодіяльності старостинських округів.