Відбулися сходи громадян в селищі Заболотів та в Олешківському старостинському окрузі

  • 607

Фото без описуВідповідно до розпорядження голови Заболотівської селищної ради об’єднаної територіальної громади в період з 10 по 17 лютого 2019 року проведено сходи громадян в старостинських округах Заболотівської селищної ради ОТГ.

Саме сходи громадян забезпечують якісний діалог між владою та громадськістю. На них керівництво громади, забезпечуючи прозорість та відкритість дій звітують перед жителями про проведену роботу та намічають пріоритетні питання та завдання над яким  будуть працювати в подальшому. Разом з тим вивчається громадська думка з різноманітних питань життєдіяльності населених пунктів ОТГ, для врахування в роботі та окреслення спільних дій по вирішенню тих чи інших питань. Сходи громадян дають можливість краще зрозуміти чим живуть старостинські округи, які питання вирішуються, а які потребують додаткових зусиль.

Так, 17 лютого 2019 року відбулися завершальні сходи громадян в селищі Заболотів та в Олешківському старостинському окрузі Заболотівської селищної ради ОТГ. В даних сходах взяли участь робоча група від селищної ради ОТГ на чолі з головою селищної ради ОТГ Танюком Іваном Дмитровичем. Збори розпочалися зі звіту голови селищної ради ОТГ та депутатів селищної ради ОТГ перед місцевими жителями які прийшли на зустріч. Учасники зборів були активними і виносили на загальне обговорення проблемні питання  на які Іван Дмитрович Танюк давав обгрунтовані  відповіді, крім того всі питання і пропозиції були протокольно оформленні секретарем засідання  для подальшого їх вирішення.

Фото без опису