Відбувся семінар-навчання з актуальних питань роботи структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби

  • 554

Фото без опису22 лютого 2019 року в Заболотівській селищній раді ОТГ відбувся семінар-навчання по темі: «Діяльності структурних підрозділів Снятинського районного управління Головного управління Івано-Франківської області».
 В даній зустрічі взяли участь перший заступник голови Заболотівської селищної ради ОТГ Любов Ленькавська, начальник районного управління Держпродспоживслужби в Снятинському районі Володимир Косило, керівники та спеціалісти головного управління  Держпродспоживслужби Івано-Франківської області та підприємці. Учасниками заходу було обговорено порядок організації харчування в закладах освіти  та в закладах громадського харчування Заболотівської ОТГ та впровадження
системи управління безпечністю харчових продуктів. Запровадження систем управління безпечністю харчових продуктів є обов’язковим для всіх підприємств, які займаються виробництвом або введенням  в обіг харчових продуктів.  Цього вимагають Закони України «Про безпечність та якість харчових продуктів» та «Про дитяче харчування». В ході роботи йшлося про основні завдання Держпродспоживслужби щодо профілактики харчових отруєнь, інформування, осіб відповідальних за організацію харчування дітей в дошкільних та шкільних навчальних закладах щодо створення належних умов для харчування дітей та дотримання операторами ринку харчових продуктів гігієнічних вимог.

Учасники семінару мали змогу спільно обговорити ряд проблемних питань, отримати відповіді та висловити свою позицію.

Фото без опису

Фото без опису