Нарада у голови селищної ради ОТГ

  • 422

Фото без опису06 травня  2019  року голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк провів  щотижневу нараду, за участю своїх заступників, в.о. старост, начальників відділів виконавчого апарату селищної ради, керівників установ і організацій Заболотівської громади.

Під час засідання голова селищної ради ОТГ наголосив на важливості проведення робіт по недопущенню прориву дамби на кордоні Заболотів - Хлібичин що несе реальну загрозу затоплення селища Заболотів та навколишніх сіл.  

Водночас, було розглянуто ряд актуальних питань серед яких: виконання бюджету, написання проектів, проведення благоустрою, ремонт приміщення для ЦНАП, підготовка до святкування Дня пам’яті та примирення, роботи закладів освіти,  відкриття дитячого садочка в с. Троїця, надання адміністративних та соціальних послуг щодо забезпечення життєдіяльності громади.

На закінчення Іван Дмитрович окреслив основні завдання виконавчого апарату селищної ради на поточний тиждень та дав відповідні вказівки і доручення працівникам виконавчого апарату та керівникам установ Заболотівської громади.

Фото без опису