Спортсмени Заболотівської ОТГ стали першими

  • 444

Фото без опису7 вересня  у с.Турка Коломийського р-ну відбулися обласні спортивні ігри ВФСТ "Колос" серед об’єднаних територіальних громад. Узяли участь у турнірі і спортсмени нашої Заболотівської ОТГ. Команда на чолі з інспектором спорту ОТГ Романом Максим’юком упевнено випередила десяток громад Івано-Франківської області. Змагалися у кількох видах спорту, де посіли призові місця:

Волейбол – 1 місце (капітан команди, тренер – Володимир Негрич); теніс – 1 місце (Симовонюк Наталія, Куравський Олег), шашки – 1 місце (Вакалюк Роксолана), шахи – 2 місце (Кузик Юрій), гирьовий спорт  -  4 місце (Бойчук Дмитро).

У підсумку - перше загальнокомандне місце з відривом у сім очок від найближчого конкурента П’ядицької ОТГ.Фото без опису

З 19 вересня У Ворохті спортсмени нашої громади представлятимуть Прикарпаття у Всеукраїнській спартакіаді "Краща спортивна громада України".

Керівництво Заболотівської громади висловлює щирі слова подяки усім, хто долучився до перемоги на обласному рівні. Бажаємо  подальших успіхів та вдалого результату на Всеукраїнському рівні.

 

 

Фото без опису