Розпочав свою роботу клуб "Що?Де?Коли?"

  • 717

1 жовтня у Заболотівському ліцеї розпочав свою роботу клуб "Що?Де?Коли?" (керівник Микитюк Василь Юрійович). Нагода зіграти першу гру випала освітянам ліцею: Вандяку О.С., Олексій С.Р., Луговому П.В., Співак Д.Д., Вакалюк Р.М. та Тащук М.М.
Спеціально облаштований кабінет для гри, листи від глядачів з питаннями та їхні фото на екрані, чорна скринька, усім знайома музика гри та прихований голос - усе це налаштовувало на цікаву зустріч-гру. Також для усіх присутніх під час музичних пауз виступала талановита співачка Вікторія Шпак із села Рудники. Перед вчителями постало важливе завдання: відповісти на питання, що були адресовані їм з ріних куточків України: Заболотів.Львів, Чернівці...Педагоги чудово з цим впорались. Команда під керівництвом директора Олександра Степановича Вандяка впевнено перемогла з рахунком 6:1.
На святі також були присутні представники відділу освіти, культури нашої громади.
Ініціатор інтелектуальної гри Василь Юрійович Микитюк привітав вчителів з блискавичною грою та розповів,що має на меті популяризувати гру в ОТГ серед різних професій та колективів.