Нарада з освітянами Заболотівської ОТГ

  • 617

В залі засідань Заболотівської селищної ради ОТГ відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів на якій розглянуто наступні питання:

  1. Готовність закладів освіти Заболотівської ОТГ до опалювального сезону.
  2. Якість харчування в закладах освіти. Про організацію харчування та підвезення дітей до навчальних закладів.
  3. Про зміни щодо формування замовлення на курси підвищення кваліфікації вчителів та вихователів 2019-2020 н.р.
  4. Про заходи щодо підготовки та проведення атестації педпрацівників  у 2020 н.р.
  5. Про участь учнів у олімпіадах, конкурсах, змаганнях.
  6. Різне.

У роботі наради взяли участь:  голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Дмитрович Танюк та перший заступник голови Заболотівської селищної ради ОТГ Любов Василівна Ленькавська.

 Іван Дмитрович акцентував увагу присутніх на головному завданні школи - забезпеченні якісної освіти,  підтвердженні шкільного оцінювання результатами ЗНО, створенні таких умов, за яких діти йтимуть до школи із радістю та задоволенням.  А також запевнив, що зусилля  громади  і в  подальшому спрямовуватимуться  на вирішення найбільш важливих потреб для закладів освіти, з метою забезпечення якості освітнього процесу.

Про підсумки проведення щорічного огляду шкільних їдалень та харчування в  дошкільних закладах інформувала перший заступник Любов Василівна Ленькавська. Основну увагу звернула на забезпеченні контролю  за організацією повноцінного, безпечного і якісного харчування та ефективному використанню коштів.  

Загалом нарада пройшла конструктивно, до відома керівників освітніх закладів було доведено основні завдання над виконанням яких вони мають працювати у 2019-2020 році.  Керівники навчальних закладів зверталися із запитаннями, що виникали в ході наради і отримали на них  вичерпні відповіді. Підсумки наради підвела начальник відділу освіти, молоді та спорту Тамара Стеф'юк.