ЗВЕРНЕННЯ

  • 934

Шановні мешканці Заболотівської ОТГ та сіл, які обслуговує Заболотівське відділення екстреної медичної допомоги повідомляємо Вам, що в даний час працює централізована диспетчерська служба в  КЗ «Івано-Франківський обласний клінічний ЦЕМД та МК», куди треба звертатися за допомогою на номер телефону «103» з будь якого оператора мобільного зв’язку і стаціонарного телефону, безкоштовно.

В Заболотівському ВЕМД велика робота зроблена по забезпеченню бригад всім необхідним, для надання невідкладної допомоги: підбір кадрів, придбання спецтехніки, забезпечення паливно-мастильними матеріалами, спецодягом, медикаментами, встановленням якісного зв’язку.

Працівники екстреної медичної допомоги Заболотівського відділення просять  допомоги їм у надані  Вам швидкої медичної допомоги:

  • Для виклику бригади швидкої допомоги телефонувати на номер телефону  «103» Дані, які необхідно надавати диспетчерові при виклику: ПІБ, рік народження, адреса з приблизним місцем розташування, причина виклику;
  • Місцевим жителям та депутатам відновити  маркування назв вулиць та нумерацію  будинків. Забезпечити безперешкодний проїзд по вулицях (обрізати гілок дерев, щоб не заважали проїзду медичного транспорту).

Пам’ятаймо, що будь-якої миті, комусь потрібна екстрена медична допомога, а наша байдужість може комусь коштувати життя.