Привітання голови Заболотівської селищної ради ОТГ з Днем місцевого самоврядування

  • 965

Шановні працівники  Заболотівської селищної ради ОТГ,

депутати, члени виконавчого комітету!
Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування!

 

Фото без описуМи обрані людьми, які довірили нам представляти і захищати законні інтереси, гарантувати право на життя в демократичній, правовій державі. Тому ми зобов’язані повсякчас дбати про забезпечення соціально-економічних та культурних потреб нашої громади, про добробут кожного мешканця Заболотівської ОТГ. І сьогодні, в непростий для всього українського народу час, саме органи місцевого самоврядування повинні виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

З нагоди Дня місцевого самоврядування висловлюєм вдячність усім, хто невтомно працює задля зміцнення демократичних засад розвитку суспільства.

Особливі слова подяки адресуємо ветеранам самоврядної ниви, які своєю невтомною працею утверджували місцеве самоврядування.

Бажаю усім, хто працює на благо Заболотівської об’єднаної територіальної громади, міцного здоров'я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення усіх життєвих мрій і сподівань.

 

 

З повагою

Голова Заболотівської селищної ради ОТГ                          Іван Танюк