ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

  • 636

Фото без описуМісцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування, йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє об’єднаної територіальної громади.
За доброю традицією, 7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята в Заболотівському селищному будинку культури відбулись урочистості, в яких взяли участь керівництво, депутати, члени виконавчого комітету, в.о. старост, працівники виконавчого аппарату Заболотівської селищної ради ОТГ.

З вітальною промовою до присутніх звернувся голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк. У своєму виступі Іван Дмитрович зазначив, що за роки Незалежності України у місцевому самоврядуванні зроблено чимало, але на сьогодні залишається ще дуже багато невирішених питань і проблем, незважаючи на різні труднощі, Заболотівська ОТГ є міцною і має всі шанси для свого розвитку, збагачення, процвітання і утвердження.Фото без опису


За багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування голова селищної ради ОТГ вручив грамоти та привітав усіх присутніх зі святом побажавши всім плідної праці на благо громади, міцного здоров’я, благополуччя та успіхів.


Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участю аматорів художньої сомодіяльності Заболотівської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису