ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З ДИРЕКТОРАМИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ ТА ДИТЯЧИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЗАБОЛОТІВСЬКОЇ ОТГ

  • 500

Фото без опису05 лютого 2020 року керівництвом та спеціалістами районного управління Держпродспоживслужби в Снятинському районі проведено виробничу нараду-семінар з директорами загальноосвітніх шкіл та дитячих навчальних закладів відділу освіти Заболотівської селищної ради ОТГ щодо впровадження системи НАССР та дотримання санітарних вимог до харчування  в навчальних закладах Заболотівської ОТГ. В даному семінарі взяли участь перший заступник голови Заболотівської селищної ради ОТГ Любов Ленькавська, начальник районного управління Держпродспоживслужби в Снятинському районі Володимир Косило, начальник відділу освіти, молоді та спорту Тамара Стеф’юк,  керівники закладів освіти, завідуючі ДНЗ, підприємці та кухарі які забезпечують харчуванням дітей.

В ході наради акцентовано увагу керівників на пріоритетному завданні Уряду з безпечного та якісного харчування дітей, розробки та впровадження «Плану заходів щодо створення належних умов для організації безпечного харчування в закладах освіти».

Проаналізовані результати державного нагляду (контролю) закладів освіти в 2019 році, визначені пріоритетні завдання на 2020 рік. На всі поставлені питання освітяни отримали кваліфіковані відповіді профільних спеціалістів.