Спартакіада Заболотівської ОТГ

  • 497

Фото без описуУ неділю 23 лютого 2020 року на базі Заболотівського ліцею стартувала спартакіада серед старостинських округів Заболотівської ОТГ з волейболу. В змаганнях взяли участь команди селища Заболотів, Ганьківського та Іллінецького старостинських округів, а всі інші старостинські округи на жаль проігнорували розпорядження голови Заболотівської селищної ради ОТГ «Про положення спартакіади» від 17 грудня 2019 р. № 128/02-06.
Завітав на спартакіаду голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, який привітав учасників змагань побажавши їм міцного здоров’я, успіхів у спортивному житті та гарних результатів.
За підсумком проведених змагань маємо такі результати:
Ганьківці – ? місце
Іллінці – ?? місце
Заболотів – ??? місце
Команда переможець була нагороджена кубком, дипломом, медалями та грошовою премією в розмірі 500 грн.
Команди призери були нагороджені кубком, дипломом, медаллю та грошовою винагородою в розмірі 300 і 200 гривень від голови Заболотівської селищної ради ОТГ Івана Танюка. Тож висловлюємо щиру подяку голові Заболотівської селищної ради ОТГ Івану Танюку за фінансову підтримку всім командам, які взяли участь у змаганнях.
Хотілося, щоб в наступних змаганнях в.о. старости Заболотівської селищної ради ОТГ активніше брали участь у спортивних заходах які організовуються та проводяться відділом освіти, молоді та спорту Заболотівської селищної ради ОТГ .
Наступний вид спорту буде повідомлено додатково.Фото без опису

Інструктор по спорту
Заболотівської ОТГ
Роман Максим’юк