Нагородження футболістів

  • 852

Фото без опису

19 серпня 2020 року, в приміщенні актової зали Заболотівської селищної ради, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців футбольних чемпіонатів Снятинського району,  а саме:  ФК  “Чайка” с. Іллінці, які стали Володарами Кубку Снятинського району з футболу та ФК “Ганьківці”, що виборили 1 місце Чемпіонату Снятинського райну з футболу серед юнаків.

     У церемонії взяли участь Голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк, перший заступник Голови Заболотівської селищної ради ОТГ Любов Ленькавська, радник Голови Заболотівської селищної ради ОТГ Василь Жовтяк

    Голова Заболотівської селищної ради ОТГ Іван Танюк привітавши переможців нагородив грамотами, грошовою винагородою та висловив вдячність футболістам, тренерам та очільникам футбольних команд за злагоджену працю, наполегливість, які привели команди до перемоги. Також до привітань долучилися тренери команд, це тренер ФК “Чайка” Віктор Лудчак та тренер ФК “Ганьківці” Володимир Кіпещук та президент цієї ж команди Василь Жураківській, який вручив голові подяку за всебічну підтримку футбольного клубу ФК «Ганьківці». Наставкники привітали своїх підопічних з премогою та висловили слова вдячності Голові Заболотівської селищної ради ОТГ Івану Танюк за фінансову підтримку. На завершення церемонії нагородження для всіх присутніх прозвучало невелике музичне вітання від народного аматорського жіночого вокального колективу Вишиванка”.