Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Заболотівсьткої ОТГ!

  • 468

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Заболотівсьткої ОТГ!

Щиро вітаємо Вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва, який є даниною вашому вагомому внеску у відродження української національної культури, розвитку народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

Наш край здавна відзначався талантами, нам є, ким гордитися. Це особистості, які створюють хороший настрій і відпочинок для інших. Вони згуртовують навколо себе талановитих від Бога людей, дарують хвилини радості і душевного задоволення. Без вашої підтримки і розуміння, ініціативності й творчої думки неможливі зміни на краще. Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом ви звеличуєте рідний край, примножуєте його успіхи і досягнення. Нехай культура зміцнює і гуртує українське суспільство.

Щедрих творчих ужинків Вам, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю. Хай щастить вам у творчості й особистому житті. Нехай здійсняться всі ваші плани, надії та сподівання, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним!

З повагою

Голова Заболотівської ради ОТГ Іван Танюк