Дорога громадо!

  • 407

Фото без описуШановні жителі громади, шановні виборці, колеги по роботі, депутати.

 

Дорогі жителі Заболотівської ОТГ хочу подякувати Вам, за те, що знайшли час і прийшли на виборчі дільниці.

Дякую тим, хто мене критикував, шукав слабкі місця, ви допомогли мені ставати сильнішим.

Дякую виборцям за довіру, вважаю це високою оцінкою моєї роботи на посаді Заболотівської селищної ради ОТГ за попередні вісімнадцять років моїх каденцій.

Народна приказка говорить: всьому є свій початок  і кінець. Моя каденція, як голови громади, заступників і депутатів завершена.

Вдячний Богу, родині, команді та кожному з вас, хто був з нами у процесі організації та становленні нашої громади. Ми починали з нуля і Заболотівська громада заявила про себе на цілу Україну. Було не просто: у нас є успіхи та невдачі.

Дякую усім за розуміння та підтримку. Ці останні роки ми рухалися швидкими темпами. Ми оживили культуру, освіту, налагодили належне медичне обслуговування, зберегли Заболотівську лікарню, місцеву пожежну охорону та дитячу музичну школу, рухали економічні процеси . На нашу каденцію випали проблеми, такі як: пандемія-COVID та паводок.

Прошу вибачення кого можливо не почули,  не зрозуміли або не змогли допомогти.

Життя продовжується. Бажаю щоб новообрана влада працювала краще ніж я. Я буду радіти новим успіхам громади, співпереживати за невдачі.   Здоров’я всім та Божого Благословення!

 

 

З повагою   Іван Танюк