Відбулося святкове посвячення релігійного духовного кутка в адмінбудинку селищної ради

  • 471

Фото без опису15 лютого у приміщенні адмінбудинку Заболотівської селищної ради відбулося святкове посвячення релігійного духовного кутка за участю голови ГО "За тверезе Покуття" і комісії душпастирства тверезості УГКЦ о. Ярослава Стеф'юка, пароха смт.Заболотів о. Захарія Михасюти, депутата Івано-Франківської обласної ради Романа Білика, голови Заболотівької селищної ради Петра Маліборського та працівників селищної ради.

Після молитви посвячення до присутніх зі словами духовних настанов і побажань звернулися о. Ярослав і о.Захарій. Також до присутніх звернулися депутат обласної ради Роман Білик та голова селищної ради Петро Маліборський. З гарним святковим настроєм, з духовним натхненням і надією на добре майбутнє Заболотівської територіальної громади, священики освятили куток і покропили святою водою приміщення, благословили працівників і закінчили духовний захід молитвою за всіх присутніх та жителів громади.

Релігійний куток був презентований  ГО "За тверезе Покуття", у співпраці з Мебельним комбінатом (Антонюк Василь Михайлович).

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису