На Заболотівщині відбулись заходи до Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

  • 409

Фото без описуНа шляху до Незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. З метою увічнення громадянської і національної відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, 18 лютого 2021 року в селищі Заболотів відбулися заходи по вшануванні пам'яті Героїв Небесної Сотні.

В залі засідань адмінбудівлі Заболотівської селищної ради відбувся концерт-реквієм, в якому взялиФото без опису участь священнослужителі УГКЦ та УПЦ, керівництво та працівники селищної ради, учасники АТО, представники громадських організацій. Із словами вдячності та побажанням мирного неба і щасливого майбутнього до присутніх звернувся перший заступник селищного голови Микола Козаченко.

Патріотичний настрій заходу був підтриманий виступами жіночого вокального ансамблю Заболотівської музичної школи «Вишиванка» та працівниками культури Заболотівського селищного будинку культури.

Після закінченню учасники зібрання рушили ходою до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, де було відправлено поминальну панахиду. Присутні хвилиною мовчання згадали кожного Героя Небесної Сотні, схиливши голови в тихій молитві за їхні душі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису