Відзначення 207-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка

  • 1563

Фото без описуСьогодні, 9 березня, минає 207-ма річниця від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби, дорогу служіння рідному народові. Вся творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. Його думи та полум’яне слово відображали прагнення трудового люду до кращої долі.

Минає 207-ий День народження нашого великого поета і художника, а постать його не віддаляється від нас, а навпаки, стає ближчою, зрозумілішою, ріднішою.

Саме з нагоди відзначення знаменної для кожного українця дати, 9 березня 2021 року відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку у селищі Заболотів за участі селищного голови Петра Маліборського та його першого заступника Миколи Козаченка, начальників відділів селищної ради, керівників установ Заболотівської територіальної громади.

Творчість Тараса Шевченка для нас – це не тільки те, що вивчають, а й те, чим живуть, це те, з чого черпають сили й надії, це те, що актуально і сьогодні.

Фото без описуФото без опису