Селищний голова провів робочу нараду з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради

  • 797

Фото без опису25 березня 2021 року Заболотівський  селищний голова Петро Маліборський провів робочу нараду з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради за участю заступників селищного голови, секретаря та керуючого справами виконавчого комітету селищної ради.

На початку наради селищний голова представив начальників відділів призначених на посаду за результатами конкурсного відбору та ознайомив присутніх із розподілом обов’язків серед керівного складу селищної ради по напрямках роботи.

Основна увага робочої наради приділялась питанню організації роботи в апараті та в структурних підрозділах селищної ради. Зокрема, акцентовано увагу на злагодженій роботі між відділами селищної ради, керуючись положеннями та посадовими інструкціями працівників з дотриманням інструкції з діловодства,  напрацювавши чіткий механізм роботи  в цілому.

Крім того, були розглянуті ряд важливих питань зокрема про залучення коштів з держбюджету на розвиток ЦНАПу, ремонту очисних споруд в селищі Заболотів, проведення благоустрою у населених пунктах громади в рамках щорічної акції за чисте довкілля, підготовка  матеріалів до чергової сесії селищної ради, направлення відповідних звернень до обласного керівництва з приводу проведення берегоукріплюючих робіт вздовж р.Прут, організація проведення атестації педагогічних працівників та ЗНО, розробка Статуту Заболотівської територіальної громади.

За результатами наради присутні отримали відповідні прокольні доручення.

Фото без опису