Продовжуються роботи по благоустрою та наведенню належного санітарного стану в селищі Заболотів та населених пунктах громади

  • 733

Фото без описуБільшість жителів Заболотівської територіальної громади, які хочуть бачити позитивні зміни, уже помітили, що на місцях, де ще тиждень-два тому лежали купи сміття, поступово наводять порядок та щоденно дбають про належний санітарний стан території селища та населених пунктів громади працівники Заболотівського комбінату комунальних підприємств. Долучаються й активісти та небайдужі мешканці, які влаштовують толоки.

Так, в суботу 27 березня в селищі Заболотів на стадіоні «Нептун-Покуття» комунальною службою проведено прибирання, санітарну обрізку дерев на стадіоні та прилеглій до нього території. Також за сприянням керівництва філії “Коломийська ДЕД” було надано спецтехніку (дорожній каток) для трамбування та вирівнювання ігрового футбольного поля в Заболотові та Іллінцях. Впродовж дня комунальники проводили ряд робіт по прибиранню в парку та придорожніх смуг від опалого листя та сміття, провели утилізацію сухого гілля дерев, навели лад на прибудинкових територіях, вивезли великогабаритні відходи та побутове сміття, ліквідували кілька стихійних сміттєзвалищ.Фото без опису

Крім того, цієї суботи силами громади на цвинтарях в селах Балинці та Бучачки було проведено «весняні толоки». Дякуємо всім небайдужим людям, які не залишились осторонь та прийшли навести порядок там, де спочивають наші рідні.

Шановні жителі нашої громади! Просимо Вас бути свідомими та своєчасно проводити роботи з наведення благоустрою на територіях прилеглих до ваших домогосподарств. Хочемо подякувати всім мешканцям, які вчасно проводять прибирання біля своїх домівок. Завдяки вашій небайдужості населені пункти нашої громади будуть виглядати охайними та упорядкованими.

Фото без опису

Фото без опису