Нарада із спеціалістами-землевпорядниками селищної ради

  • 554

Фото без опису30 березня 2021 року під головуванням  Петра Маліборського відбулася нарада із спеціалістами-землевпорядниками селищної ради. Участь в нараді взяли керуючий справами виконавчого комітету селищної ради Дмитро Савич та начальник відділу земельних відносин селищної ради Олександра Савчук.

У вступному слові перед учасниками наради селищний голова наголосив на необхідності консолідації зусиль і вмінь всіх працівників відділу задля покращення результатів роботи та прийняття ефективних рішень. Адже, саме від злагодженої роботи відділу земельних відносин селищної ради буде залежати і наповнення селищного бюджету, одним із основних джерел якого є плата за землю.

Основними питаннями, які обговорили на нараді були: ознайомлення із структуроюФото без опису відділу, функціональними обов’язками посадових осіб відповідно до посадових інструкцій. Крім того учасники наради спільно напрацювали алгоритм дій щодо приймання пакету документів із земельних питань для подальшого розгляду на засіданнях постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології, рекреації, туризму селищної ради і сесіях селищної ради.

На закінчення наради дано доручено опрацювати заяви громадян, які знаходяться на розгляді в межах чинного законодавства та  розробити графіки роботи спеціалістів-землевпорядників по населених пунктах Заболотівської громади з подальшим висвітленням на офіційному веб-сайті селищної ради.