Дорогі ветерани! Шановні жителі Заболотівської громади!

  • 707

Фото без опису8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Перемога дісталася нам дуже дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. Тож у ці дні віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював свободу, захищав рідну українську землю від ворогів. Ми в  боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах.

    Бажаємо вам, шановні ветерани й сьогоднішні захисники, Божого благословення, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного  гарту, родинного затишку, злагоди й шани людської. А усім нам  мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину! Слава Україні!

 

 З повагою,

 

Селищний голова                                             Петро Маліборський