Звіт Заболотівської дитячої музичної школи

  • 603

Фото без описуМузика знаходить палкий відгук в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення. Мову музики розуміють всі, незалежно від національності, віку та соціального статусу.

Вже стало гарною традицією наприкінці навчального року проводити звіти педагогічного та учнівського колективів Заболотівської дитячої музичної школи. Цьогоріч такий звіт відбувся 30 травня 2021 року в Заболотівському селищному будинку культури. Святкова зала зібрала величезну кількість гостей, серед яких було присутнім керівництво Заболотівської селищної ради, батьки та друзі вихованців закладу та шанувальники музичного мистецтва.

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся селищний голова Петро Маліборський, який висловив щиру подяку педагогам закладу за щоденну клопітку працю із талановитими дітьми, що приносить чудові результати та відзначив грамотами переможців обласних, всеукраїнських на міжнародних конкурсів, побажавши їм нових досягнень і перемог.

У концертній програмі учні усіх відділів школи демонстрували свою майстерність, а саме виступали фортепіанний, народний, духовий, струнно-смичковий відділи. Глядачі в залі з великим задоволенням слухали їх виступи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису