Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням

  • 468

Фото без опису31 травня у всьому світі відзначається Всесвітній День боротьби з тютюнопалінням та проводяться різноманітні акції з метою пропаганди  здорового способу життя. Заболотівська громада також долучилася до популяризації здорового способу життя серед населення. Зокрема, спеціалістами відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради і залученими волонтерами було проведено соціально-профілактичну акцію «Обміняй цигарку на цукерку».

У ході акції волонтери розповсюджували серед перехожих інформаційні буклети про шкідливість тютюнопаління, а людям, які випалювали цигарку пропонували обміняти її на цукерку. Серед перехожих були такі, хто вже кинув палити і з гордістю повідомляли про це; були й ті, хто знаходиться «в процесі» відмови від паління. Багато людей дякували волонтерам за корисну інформацію і за привернення уваги суспільства до проблеми тютюнопаління, особливо серед молоді. Дехто з курців обіцяв спробувати покинути шкідливу звичку. 

Це лише символічно волонтери пропонували обміняти дозу нікотину на цукерку. Ми пропонуємо раз і назавжди відмовитись від тютюнопаління та обрати здоровий спосіб життя!

Фото без описуФото без опису