Святкування Міжнародного дня захисту дітей

  • 470

Фото без описуЩороку у перший літній день ми відзначаємо – Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Діти – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ, допомагає твердо стати на ноги.

Саме тому за сприяння селищного голови Петра Маліборського, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів та адміністративних послуг Оксани Прокоп'юк, відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Романа Чорнописького, відбулося святкування у приміщенні Заболотівського селищного будинку культури для дітей за їх участі у тому числі із родин клієнтів пробації.

Діти активно брали участь у руханці «Як живеш», веселих танцях «Якщо ти щаслива», «Сороконіжка», «Повтори як я», різноманітних конкурсах та караоке,  малювали та розважалися.

Всі присутні отримали позитивні емоції, повітряні кульки та поласували морозивом.

Щиро дякуємо всім хто долучився до проведення даного святкового заходу та бажаємо маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

 

Фото без опису