Проти коронавірусу щеплення допоможе нормалізувати ваше життя

  • 385

Проти коронавірусу

 

щеплення допоможе нормалізувати ваше життя

 

   Впродовж  останніх тижнів в Заболотівській  ТГ спостерігається зниження захворюваності на корона вірусну інфекцію. Але небезпека захворювання на цю інфекцію нікуди не зникла. Хочемо нагадати, що станом на 16.06.2021року у населених пунктах Заболотівської територіальної громади зареєстровано з початку пандемії 907 випадків підозри на корона вірусну інфекцію, з них підтверджено лабораторно 509 випадки (56,1%), а померло -23 (4,5%).

     Самим надійним захистом проти корона вірусної інфекції є профілактичні щеплення. На території Заболотівської громади ці профілактичні щеплення розпочато 15.03.2021 року на базі КНП «Заболотівська багатопрофільна лікарня»  виїзною бригадою КП «Городенківського НЦПМД» ГМР. Щеплення продовжують. На сьогодні є вже люди які отримали по два щеплення проти корона вірусної інфекції.

     На базі КНП «Заболотівської БЛ»  створені 2 стаціонарних  пункти профілактичних щеплень проти корона вірусної інфекції:

  • смт.Заболотів АЗПСМ №1;
  • с.Шевченкове АЗПСМ №2;

Лікарі і медичні сестри КНП «Заболотівської БЛ»  пройшли відповідне навчання на базі обласних ЛПЗ і отримали відповідні документи на проведення щеплень.

    Тому, щоб отримати профілактичне щеплення Вам необхідно звернутися до свого сімейного лікаря або зареєструватися в додатку «ДІЯ» через мобільний телефон.  А перед щепленням необхідно буде пройти медичний огляд та дати свою інформативну згоду(письмово).

    Усі ми хочемо нормально жити і працювати, подорожувати та відпочивати і тому необхідно до цього докласти свої зусилля, а саме отримати всього два профілактичні щеплення.    

Фото без опису