Друге засідання оргкомітету

  • 456

У вівторок,  23 червня під головуванням селищного голови  Петра Васильовича Маліборського відбулося  друге засідання оргкомітету з підготовки і відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України. На засіданні було заслухано пропозиції та напрацьовані програми, щодо відзначення свята.  Під час наради члени оргкомітету,  вносили свої пропозиції та зауваження. Обговорили організацію проведення Дня Державного Прапора та урочистих заходів до Дня Незалежності України.

         Основні питання, що обговорювалися на засіданні стосувалися підготовки до урочистих заходів, які будуть проходити під час святкування на території селищної ради, а також благоустрою населених пунктів, прилеглих територій, підприємств, установ та організацій.

         Учасники організаційного комітету обговорили  План  проведення заходів та призначили відповідальних осіб за ходом підготовчих робіт.

         На завершення засідання селищний голова надав ряд доручень, щодо підготовки до свята та відзначив, що про хід їх виконання керівники служб відзвітують на наступному засіданні оргкомітету.Фото без опису

Фото без опису