Шоста сесія селищної ради восьмого демократичного скликання

  • 407

Сьогодні  24 червня під головуванням селищного голови Петра Маліборського відбулося засідання шостої сесії Заболотівської  селищної  ради VIII демократичного скликання. Втім початок сесії цього разу був не такий, як завжди. Пленарне засідання розпочалося з урочистого нагородження подяками - срібного призера Чемпіонату Європи серед чоловіків з вільної боротьби Андрія Джелепа та бронзового призера Ігоря Никифорука, а також їхнього тренера Івана Курилюка. Селищний голова відмітив, що  наші спортсмени – гордість Заболотівської громади, висловив вдячність тренеру та батькам за виховання юних спортсменів,  за їх високі результати та побажав нових яскравих перемог.

         На сесії було розглянуто понад 60  питаннь порядку денного. Зокрема, депутати  розглянули  питання,  щодо встановлення місцевих податків і зборів на території громади, розглянули хід виконання селищного  бюджету за І квартал 2021 року та ряд земельних питань.

         Своїми рішеннями депутати затвердили Порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном Заболотівської територіальної громади,  Порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Заболотівської селищної  ради, затвердили цільову програму  «Духовне життя» на 2021-2025 роки,  погодили призначення директора КП «Заболотівський комунальний ринок». А також депутати підготували звернення Кабінету Міністрів України,  щодо скасування Постанови КМУ від 29.03.2021 №277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України».

         Дана сесія проходила на новому рівні з використанням системи електронного поіменного голосування «ГОЛОС»,  що дало можливість значно заощадити час та оперативно опрацьовувати рішення без затрат на паперовий варіант.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису