Проведено нараду із соціальними робітниками

  • 455

16 липня 2021 року під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та адміністративних послуг Оксани Прокоп’юк відбулася нарада  з соціальними робітниками  сектору соціальних послуг відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради. У нараді також взяли участь: начальник відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей селищної ради Чорнописький Р.В., завідувач сектору соціальних послуг Гордійчук І.В., фахівець соціальної роботи Панько О.С.

 У ході наради було розглянуто питання про права та функціональні обов’язки соціальних робітників, про підведення підсумків моніторингу роботи соціальних робітників, вимоги до ведення документації та терміни подачі звітності, питання запобігання торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми.

Учасникам наради було наголошено на дотриманні вимог законодавства щодо надання соціальних послуг в громаді та висловлено вдячність за повсякденну нелегку працю.Фото без описуФото без описуФото без опису