"Коли береш - наповнюєш руку, коли даєш - наповнюєш серце".

  • 498

Саме під таким гаслом відбувся вже 12 благодійний фестиваль "Разом за життя" на підтримку дітей хворих на рак, який щорічно організовує Заболотівська парафія Святого Архистратига Михаїла.

З привітальним словом та закликом про допомогу для хворих діток до всіх учасників фестивалю звернувся селищний голова Петро Маліборський та декан о. Василь Гоян.

Як і завжди в фестивалі приймали участь вокалісти,  танцювальні колективи, інструменталісти, хори, аматори, заслужені та народні артисти.

Серед яких були вже відомі та популярні артисти, улюбленці тисячів глядачів, а саме: автор та виконавець Олег Чигер, фронтмен гурту живої якісної музики " ЦВІТ КУЛЬБАБИ" Василь Марущак, співачка TAYNA, відомий блогер, суперфіналіст телешоу "Голос"  Тьома Паучек та гордість нашої країни, наш земляк, який став переможцем телепроекту Голос - Сергій Лазановський, який власне і завершив наш фестиваль на такій позитивній ноті. 

Хочеться наголосити, що всі артисти, які приймали участь у благодійному фестивалі - виступали абсолютно безкоштовно!

Спільними зусиллями зібрали 70 тис. грн і перша частина коштів вже пішла на лікування Клапчука Михайлика з села Воскресінці.

Бережім себе, любімо ближнього та долучаймося до добрих справ!