Петро Маліборський взяв участь у муніципальному форумі Асоціації міст України

  • 530

Фото без опису27-29 липня в Одесі проходив XVІ Український муніципальний форум, який продовжив багаторічну традицію Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань місцевого самоврядування.

Цей традиційний щорічний захід є майданчиком для дискусій та вироблення спільної позиції органів державної влади і Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, децентралізації, відкритого врядування, підтримки економічного розвитку громад, енергозбереження та реформування ЖКГ тощо.

На Форумі зібралося понад 500 учасників: голови громад, серед яких Заболотівський селищний голова Петро Маліборський, депутати місцевих рад, представники центральних органів державної влади, парламентарі, представники експертного середовища, закордонні партнери Асоціації міст України.

Гостями Форуму також стали Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер та Спеціальний посланник Уряду ФРН з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Георг Мільбрадт, депутатка Європейського Парламенту Віола фон Крамон-Таубадель.

У Форумі взяв участь Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Фото без опису

Фото без опису