Відбувся звітний концерт в с.Рожневі Поля

  • 782

Фото без описуПідсумком плідної роботи сільських закладів культури є проведення звітних концертів. Уже протягом місяця самодіяльні колективи сільських  будинків культури та клубів Заболотівської територіальної громади звітують про свою роботу.

Тож, 28 липня у  День хрещення Київської Русі-України та святого рівноапостольного Великого Князя Володимира, прийшло до зали чимало цінителів мистецтва, щоб
послухати та побачити виступи аматорських колективів та окремих виконавців  сільського будинку культури с. Рожневі Поля та сільських клубів сіл  Шевченкове та Зібранівка.
Розпочався звітний  концерт присвячений 30 річчю Дня Незалежності, з Божого слова та благословіння о.Андрієм Гаврилюком, аматорів сцени та всіх присутніх, які дарують  жителям свій талант абсолютно безкорисливо, тому що виходять на сцену за покликом серця. Часточку свого тепла, виклала у авторському вірші "Моє село" Олександра Пилип'юк.  Жіночний ансамбль с. Рожневі Поля, полонив глядачів своїми  веселими, жартівливими та ліричними піснями.Фото без опису
У концертній програмі звучали  патріотичні,  твори про Україну у виконанні Христини та Юліани Джоголик та аматорів гуртка Шевченківського клубу.
  Прекрасного настрою додали юні бандуристи Артем Грищук, Вікторія та Христина Каралаш, Анастасія Чепіль (керівник Петро Труфин) та гітарист Артем Джоголик ( викладач Петро Векерик) учень дитячої музичної школи, які кожну нотку пропускали через призму своєї, не по-дитячому великої душі. Море позитивних емоцій подарувала глядачам солістка Оля Тимчук піснями "Мамина калина" та "Квітка душа" та дует В. Васильєва та Д.Дмитрунця ( клуб с.Шевченкове) у їх виконанні прозвучала пісня "Запізніле каяття". Активну участь брали діти Рожневопільської початкової школи Аня Курилюк, Вероніка Остафійчук, Роман Зеленчук у їх виконанні прозвучали вірші про Україну.
Край обдарований талановитими людьми Петром Коржем , Богданом Книшем, це творчі люди , які пов’язали своє життя із музикою, які створювали неповторну творчу ауру, дарували радість. Про них пам'ятають у рідних селах. У виконанні жіночого ансамблю с. Рожневі Поля прозвучала пісня "Пам'яті Богдана Книша" ,а учасник гуртка  художнього слова с. Зібранівка Максим Невалений  декламував вірші  "Я не розумію москалів" та "Іде війна" поета-краянина Петра Коржа.
Фото без описуРозважальними моментом свята стали жартівливі гуморески у виконанні Марії Радиш та вчителів Рожневопільської початкової школи з сценкою "Свекруха і невістка".
Завершився творчий звіт аматорів сцени піснею "Україно молюся за тебе".
По закінченню концерту слова вдячності учасникам висловили заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та адміністративних послуг Оксана Прокоп'юк, депутати Заболотівської селищної ради Книш Павло, Тимофійчук Галина, Бегей Василь, побажавши щастя, здоров'я, здійснення життєвих планів, мирних та сонячних днів, радості, нових цікавих ідей, натхнення, співпраці та професійних успіхів!Фото без опису
Кожен виступ аматорів сцени викликав у публіки захоплення і приємне враження. Проведення таких звітів забезпечує збереження, розвиток та примноження пісенної культурної спадщини.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису