СИЛА ГРОМАДИ В ЄДНОСТІ!

  • 486

Фото без описуВисловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до проведення заходів з нагоди 30-ї річниці Незалежності України і доклав максимум зусиль для різнопланового, цікавого, сповненого враженнями та емоціями дозвілля.

 З великою відповідальністю до святкування Дня Незалежності України підійшли всі члени оргкомітету, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету.

Щира подяка священнослужителям  за молебень та настановчі слова вітань.

Слова щирої та особливої вдячності адресуємо незрівнянній, чарівній та неперевершеній Заслуженій артистці України Ірині Зінковській,  яка подарувала всім надзвичайні емоції; Волинській аудіокомпанії «Кобза» за професійний звук, світло, сцену; призеру і фіналісту проекту "Танцюють всі 2", засновнику хореографічної студії Golden Dream dance studio хореографу -  Павлу Бернику; вихованцям Продюсерського центру «Хітова хвиля Hit Wave»; талановитому співаку і композитору Любомиру Равлюку.

Подяку висловлюємо кращим творчим колективам усіх закладів культури, які за результатами творчих звітів представляли села Заболотівської територіальної громади, а також вихованцям позашкільних закладів освіти за концертну програму.  Окремі слова вдячності  ведучим Роману Каралашу та Галині Гушул за піднесений чудовий настрій від концертної програми та організаторам проведення святкової молодіжної дискотеки.

Особлива подяка  комунальному підприємству Заболотівський ККП, які подбали про чистоту і порядок до, під час і після святкувань.

Особлива безмежна вдячність та низький уклін хлопцям, які захищають наш мир і спокій на сході України. Завдяки їм ми маємо змогу жити вільно у власній країні.

Допомогли зробити це свято незабутнім партнери і меценати Заболотівської ТГ.

Щиро дякуємо усім від кого отримали  вітальні адреси з нагоди святкувань. Усім, хто своєю участю приїхав підтримати та розділити радість святкового дійства…

Всім Заболотівчанам та гостям нашої громади, які прийшли на свято, задля яких ми працюємо щодня, кажемо «Дякуємо!»