Проведено урочисте засідання виконавчого комітету Заболотівської селищної ради

  • 372

26 серпня  у Заболотівському селищному будинку культури відбулося  урочисте засідання виконавчого комітету селищної ради під головуванням селищного голови Петра Маліборського.  Перед початком засідання в урочистій обстановці селищний голова привітав присутніх та нагородив Подяками селищної ради за вагомий внесок у розвиток Заболотівської територіальної громади, активну громадську діяльність та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України працівників різних сфер та представників молоді а членам виконавчого комітету було вручені цінні подарунки.

Також у засіданні взяла участь голова Снятинського районного комітету профспілки працівників державних установ Стефанія Северин, яка виступила з вітальним словом до присутніх та вручила грамоти кращим працівникам органів місцевого самоврядування Заболотівської селищної ради.

Після урочистої частини члени виконавчого комітету перейшли до розгляду важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема, питання стосувалися присвоєння адресних номерів, охорону майнових прав малолітніх дітей, доцільності позбавлення батьківських прав, надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають на території Заболотівської територіальної громади, затвердження графіку вуличного освітлення та актів обстежень зелених насаджень схвалено прогноз бюджету Заболотівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

Всі питання відповідно до порядку денного були розглянуті та винесені рішення.