Спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь в конференції педагогічних працівників Заболотівської ТГ

  • 469

Фото без опису03 вересня 2021 року спеціалісти Снятинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, взяли участь в семінар-навчанні керівників закладів освіти Заболотівської територіальної громади та підприємців які здійснюють харчування в даних навчальних закладах. В порядок денний були включені питання які входять в сферу Держпродспоживслужби.

 

   Зокрема:

  • розгляд санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, згідно наказу МОЗ від 25.09.2020 р. №1111/35394
  • реформування шкільного харчування у закладах освіти відповідно до постанови КМУ від 254.03.2021р. № 305 «Про затвердження норм та порядок організації харчування у закладах освіти»
  • Аналіз проведення лабораторних досліджень питної води у ЗОШ Зоболотівської ТГ перед початком навчального року
  • Протиепідемічні вимоги для учасників масових заходів у закладах освіти

   Всім учасникам конференції вручено інформаційні листівки про продукти харчування, які дозволені для використання у шкільних їдальнях та які заборонені.

Фото без опису