Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Заболотівської селищної ради

  • 435

                                                                                                

Фото без опису 20 вересня 2021 року під головуванням селищного голови Петра Маліборського відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Заболотівської селищної ради.

На порядок денний засідання комісії було винесено питання: продоцільність позбавлення батьківських прав стосовномалолітньої дитини; провизначення місця проживання малолітньої дитини; про розгляд звернення навчального закладу про неповнолітню ученицю; про розгляд заяв та повідомлень про вчинення насильства в сім’ї, створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакоюстаті; про охорону майнових прав малолітньої дитини; про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах.

Члени комісії брали активну участь в обговоренні питань щодо вирішення сімейних спорів, заслуховували батьків та дітей. За результатами розгляду питань комісією прийняті компетентні, виважені та обгрунтовані рішення.

Підбиваючи підсумок, селищний голова Петро Маліборський наголосив, що за будь-яких спорівміж батьками інтереси та права дітей мають бути на першому місці.Фото без опису