Шановні працівники бібліотек та поціновувачі друкованого слова Заболотівщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

  • 343

Фото без описуЦе свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. З книгою пов’язане все наше життя, з книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.

З давніх часів бібліотеки були храмами книги, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники - лікарями людських душ.

Професія бібліотекаря надзвичайно важлива. Адже, від Вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток.

Тож, шановні бібліотекарі Заболотівщини, вітаючи Вас з професійним святом, святом духовності, мудрості і знань бажаю Вам,  а також  усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, щастя та благополуччянаснаги та впевненості у тому, що завдяки бібліотекам, книгам та  читанню наша країна переборе труднощі, здолає ворожу агресію і стане процвітаючою, гармонійною країною мудрих та самодостатніх людей.

 

З повагою

 

Селищний голова                                                         Петро  МАЛІБОРСЬКИЙ