Вітаємо з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана!

  • 448

Фото без описуДругий місяць осені починається з особливої дати, адже 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Ми можемо лише здогадуватись скільки випробувань, болю і втрат довелося пережити людям старшого покоління і при цьому зберегти гідність, віру, надію та любов. Їх подвиг, ставлення до людей – гідний приклад для наслідування сучасній молоді.

У цей святковий день маємо прекрасну можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість, за все, що зроблено заради нашого майбутнього.

Щиросердечно вітаємо із святом Вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною. Нехай буйні вітри обходять Ваші обійстя, а радість і добро оселяться в ваших домівках.

Прийміть від нас побажання міцного здоров’я, щастя і добробуту, безхмарного неба, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у Ваших родинах. Нехай усі проблеми та незгоди обходять стороною. Із святом Вас!

 

З повагою

Селищний голова                                                         Петро  МАЛІБОРСЬКИЙ