Стань помічником святого Миколая

  • 605

Фото без описуСвято святого Миколая Чудотворця – це одне із найбільш очікуваних свят у році, перед яким усі діти намагаються бути якомога чемнішими, адже уніч на 19 грудня святий Миколай кладе під подушку подарунки.

В сучасні часи з’явилась добра традиція – саме у день святого Миколая опікуватись знедоленими дітьми, даруючи їм подарунки.

Напередодні свята святого Миколая, відділ соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради (далі – Відділ) проводить благодійну акцію «Стань помічником святого Миколая». Працівниками Відділу організовано збір листів до святого Миколая від дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, котрі найбільше потребують дива і відчуття свята.

У зв’язку з цим, просимо всіх людей доброї волі долучитися до даної акції, стати помічником святого Миколая і допомогти здійснити маленькі дитячі мрії.

Для того, щоб отримати лист просимо звертатися у відділ соціального забезпечення населення та захисту прав дітей селищної ради за адресою: смт.Заболотів, вул. Б. Хмельницького, 6, кабінет № 2, тел. 0978305429

Фото без описуФото без опису