Скажи насильству – СТОП!

  • 377

Фото без опису29 листопада у рамках проведення  щорічної Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» спеціалістами відділу соціального забезпечення населення та захисту прав дітей Заболотівської селищної ради Гордійчук І.В і Панько О.С. проведено соціально-профілактичну акцію «Скажи насильству – СТОП!». У ході акції серед перехожих було розповсюджено інформаційні буклети: «Протидія домашньому насильству. Терміновий заборонний та обмежувальний припис», «Психологічні консультації. Д.О.М. 48.24» та роз’яснено, що робити Ви  якщо стали жертвою чи свідком насильства.

 

Акцію було проведено з метою привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Фото без опису

Основним завданням інформаційної кампанії «16 днів проти насильства» є формування свідомості усіх верств населення щодо не терпимого ставлення до насильства та створення соціального простору, вільного від насильства.

Разом ми можемо і повинні зупинити насильство!»

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису