Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування Заболотівської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

  • 464

Фото без описуМісцеве самоврядування починається з довіри. Тому, хто живе поряд, кого добре знають. ?Виборна влада – це традиція вільних людей, які не мають над собою володаря, а визнають очільників, яким довіряють і яким надають повноваження бути не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади і в інтересах громади. ?Наше покликання служити людям.

Самоврядування працює у постійному найближчому спілкуванні з людьми. Всі потреби ми знаємо перші, і з нас очікують їх вирішення. Наш успіх залежить не тільки від умінь, навичок, компетенції, відповідальності, а й від особистих якостей. Виборці не прощають брехню, вчинене зло. Люди хочуть бути почутими. Тому, маємо проявити терпіння, мудрість, прощення, і в той же час підтримку один одному, справедливість і стійкість духу. ?Виконуємо складну працю у непрості часи. Лише спільні зусилля дають можливість одержати кращий результат, дають шанс на розвиток.

Сьогоднішнє свято гуртує активних, лідерів, організаторів, які готові прийти на допомогу і справді переймаються проблемами людей. Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування. Ви зробили свій внесок, є наставниками для нас. Ваш досвід – це приклад.

Бажаю усім, хто працював і працює на благо громади, здоров’я, благополуччя, родинного затишку. Хай у Вас буде натхнення, оптимізм і Божий промисел. Сильні громади – сильна й Україна! ?

 

З повагою

Заболотівський селищний голова                              Петро МАЛІБОРСЬКИЙ