СПІЛЬНО ІЗ ПРОГРАМОЮ ПРООН ЗАБОЛОТІВЩИНА ДОЛАЄ НАСЛІДКИ ПОШИРЕННЯ COVID-19

  • 323

Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо сталого розвитку між Програмою розвитку ООН, облдержадміністрацією та обласною радою у червні 2021 року розпочато реалізацію проєкту «Місцеве соціально-економічне відновлення». Одним із партнерів  Програми визначено і Заболотівську селищну раду.

Керівник програми ПРООН з розвитку регіонів Мустафа Саіт-Аметов повідомив, що метою проекту «Місцеве соціально-економічне відновлення» є сприяння сталому місцевому соціально-економічному розвитку шляхом підтримки регіональних та місцевих органів влади у сфері планування та впровадження заходів із протидії негативним наслідкам впливу пандемії COVID-19 на соціально-економічний розвиток, а також сприяння прогресу в досягненні Цілей сталого розвитку.

Реалізацію ініціатив громадського сектору з протидії наслідкам пандемії COVID-19 координує регіональна представник ПРООН в Івано-Франківській області Леся Попелюх.

Довідково

Для участі у проєкті «Місцеве соціально-економічне відновлення» заявники подавали Заявку на конкурс місцевих ініціатив та заповнювали Опитувальник щодо подолання наслідків поширення СОVID-19 у Івано-Франківській області.

За підсумками наданих заявок сформовано План заходів з подолання негативного впливу гострої респіраторної хвороби COVID-19 на соціально-економічний розвиток Івано-Франківської області, до якого ввійшли 137 проєктів на загальну суму понад 204 млн гривень.