СЬОГОДНІ В ПРИМІЩЕННІ ЗАБОЛОТІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУЛОСЯ ВРУЧЕННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ПЛАНШЕТІВ ДЛЯ ДІТЕЙ ГРОМАДИ.

  • 479

Фото без описуЗахід відбувся в рамках реалізації проєкту «Місцеве соціально-економічне відновлення» у напрямку «Покращення доступу вразливих груп населення до онлайн освіти» спільно із Програмою розвитку ООН (UNDP Ukraine / ПРООН в Україні). Він покликаний допомогти громадам протистояти наслідкам пандемії COVID-19 та нікого не залишити без уваги.

Пандемія COVID-19 поставила перед нами усіма – владою, громадою, - нові виклики. Заклади освіти змушені використовувати технології дистанційного навчання. Завдання влади, по-можливості, дбати і про те, щоб ніхто не залишився за бортом життя, через ситуацію, що склалася. Завдяки отриманій техніці діти матимуть можливість мати рівний доступ до якісних освітніх послуг.

Діти, батьки та керівництво Заболотівської громади висловлює слова щирої вдячності Програмі розвитку ООН в особі керівника програми з розвитку регіонів Мустафі Саіт-Аметову та регіональному координатору ПРООН в нашій області Леся Попелюх за надану можливість та допомогу в ході реалізації даного проєкту.

Фото без опису