Інтелектуальна гра «Що?Де?Коли?» у Заболотівській громаді

  • 571

Фото без опису19 грудня у Заболотові була вдруге проведена гра новоствореного інтелектуального клубу "Що? Де? Коли?". На запрошення організатора і ведучого гри пана Василя Юрійовича Микитюка зібралося добірне товариство, майже вся еліта Заболотіщини. У грі взяла участь команда знавців Заболотівської селищної ради на чолі з головою громади Петром Маліборським. Проти нашої команди грала команда глядачів. Сам результат гри став приємною несподіванкою.. 6:0!!! На користь команди знавців!

Особлива подяка Василю Юрійовичу Микитюку, організаторові та ідейному натхненникові створення такого клубу на Заболотівщині. Завдяки саме його наполегливості, вродженій цілеспрямованості і неабиякому працелюбству дана ідея втілилася в життя.

Також не залишилось осторонь і керівництво Заболотівської селищної ради, яке всесторонньо сприяє розвитку цієї інтелектуальної гри на Заболотівщині. Теплу і дружню атмосферу цієї гри також відчутно підтримав Роман Іванович Захарук, який обдарував кращих гравців як від знатоків так і від глядачів, особливими призами.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису